Opravy a renovace kůže, koženky a umělých látek

Naše firma se specializuje na kůži obecně. Naším hlavním oborem jsou opravy a renovace. Nabízíme přípravky Colourlock, jak na domácí, tak na profesionální opravy.

Zvládneme opravit téměř vše, v rámci možností.  Záleží samozřejmě vždy na konkrétním případě. Mezi nejčastější problémy patří: sedřená barva nebo vrchní vrstva, škrábance od domácích mazlíčků, fleky od nejrůznějších tekutin, zabarvení od jeansů a jiných textilií, propálené dirky od cigaret a různé další.

Opravujeme veškerý nábytek, autočalounění, kožené oděvy, motosedla, sedačky na lodích, kufry, kabelky, peněženky, boty a mnoho dalšího. Rozsah využítí kůže je opravdu rozsáhlý.

Opravy sedacích souprav provádíme i na místě, tím odpadá zbytečné stěhování. V případě, že se nemusí kůže měnit za novou. V tom případě se sedačky odváží. Práce provádíme po celé ČR, dílnu a sídlo firmy máme v Českých Budějovicích, min. jednou týdně pracujeme v Praze.

Pokud máte podobný problém, nebo se Vám stala nějaká nemilá nehoda, nafoťte poškozené místo a zašlete na e-mail: info@renovacekuze.cz a k tomu nějaké stručné informace.

Po posouzení se Vám ozveme a navrhneme možné řešení.