Čištění koženého nábytku

Jako jste zvyklý, že se doma vysává, vytírá podlaha a utírá prach, tak také kožený nábytek potřebuje občas vyčistit. Sedací nábytek je většinou využívaný každý den, člověk se potí, prach a znečištění se postupně usazují do pórů. I když pravidelně kůži impregnujeme, tak to stejně postupnému znečištění nezabrání. Nejvíce je to vidět na bílých a světlých odstínech.

Kožené nebo koženkové sedačky se používají nejen v domácnostech, ale i v různých institucích, bankách, restauracích, hotelech či kavárnách.

V našem sortimentu naleznete kvalitní přípravky na čištění a následnou impregnaci, nebo výhodné sady.

Dále provádíme profesionální čištění koženého sedacího nábytku přímo u Vás doma nebo v provozovně. Čištění provádíme ručně pomocí přípravků Colourlock. Oproti strojnímu čištění má člověk v ruce větší cit, nedojde proto k nějakému poškození. Po každém čištění se nábytek znovu naimpregnuje. Práce provádíme po celé České Republice, po domluvě také o víkendu nebo v nočních hodinách.

Ceny čištění se pohybují od 3-5 tisíc Kč, podle počtu sedacích míst a stupně znečištění. Pokud budete chtít přesné info, vyfoťte sedací soupravu a zašlete nám to na e-mail: info@renovacekuze.cz a my Vám vytvoříme cenovou nabídku.